fbpx Lioncity | Entrakt

Lioncity

Lioncity is het nieuwe tijdelijke project in een voormalig distributiecentrum in Molenbeek. Het geeft een nieuwe invulling aan 31.350 m² ongebruikte binnenoppervlakte en 12.000 m² open ruimte. In de komende jaren biedt het plaats aan ambachten, sport, cultuur, lekker eten, sociale projecten, kunstenaars, ondernemers, stadslandsbouw en meer… Het tijdelijke project Lioncity bevindt zich op een terrein dat eigendom is van citydev.brussels

Binnenkort vindt u hier meer informatie over het organiseren van events in Lioncity. 

Bezoek de website

Volg Lioncity op Instagram

Volg Lioncity op Facebook

 

Wilt u een aanvraag doen voor een evenement? Of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Inschrijven voor dit pand
Details
Units

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je je inschrijven voor dit pand? Of ontvang je liever eerst wat meer informatie? Geef ons een seintje! Dan nemen we snel contact met je op.

Gelieve voldoende informatie te geven over de activiteit die u wenst uit te oefenen. Aanvragen met onvoldoende informatie worden niet behandeld.

Bedrijfsvelden
Adres
Hoe meer informatie je ons kan geven, hoe sneller we de juiste ruimte voor je kunnen vinden.
Door mijn e-mailadres en voorkeuren in te voeren en op bevestigen te klikken, ga ik akkoord om nieuwbrieven van Entrakt te ontvangen. Wij gebruiken deze gegevens om u nieuwsbrieven met relevante aanbiedingen en informatie te sturen.

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar een woning om in te wonen of naar een pand of kantoor, atelier, winkel of studio? Of zit je met een specifieke vraag? We helpen je graag verder!

Ook als eigenaar kan je gewoon rekenen op onze dienstverlening! Kies je voor louter facility management, bewoning, of een tijdelijk meerwaardeproject? Of heb je liever een dienstverlening-op-maat?

We adviseren je graag over je leegstaande pand en gaan samen op zoek naar een passende invulling.

Contacteer ons