fbpx Circle Park | Entrakt

Circle Park

Circle Park: de alternatieve, circulaire incubator

Circle Park is een tijdelijk openluchtproject op een verlaten industrieterrein van 15.000m² met als hoofdthema ‘circulaire economie’. Op de site bevinden zich sportvelden (beachvolley, petanque en padel), een zomerbar met een eigen programmatie (voorstellingen, concerten, initiaties...) en productie-ateliers die in een containerdorp worden ondergebracht. Het is een innovatief en experimenteel ecosysteem dat een stevige gemeenschap van actoren uit de circulaire economie opbouwt. 

Zomerbar, sport & events

Het project is in april 2021 van start gegaan met een sportzone voor beachvolleybal en padelcourts. Deze blijven het hele jaar door geopend en worden tijdens de wintermaanden overkoepeld. Tijdens de lente- en zomermaanden bevindt er zich ook een zomerbar, in de typische Brusselse ‘guinguette’ stijl. Het terrein leent zich ook tot het organiseren van grotere publieksevenementen en heeft in de zomer van 2021 al meerdere familie- en muziekfestivals mogen ontvangen. 

Teambuildings en after-work events

Deze diverse mix van activiteiten biedt ook de mogelijkheid om activiteiten zoals after-work events en teambuildings te organiseren. Ook het nabijgelegen Studio Citygate kan hierbij betrokken worden.
 

Wil je graag een event aanvragen? Of wens je graag wat meer informatie? Vul hieronder het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met u op!

Inschrijven voor dit pand
Details
Units

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je je inschrijven voor dit pand? Of ontvang je liever eerst wat meer informatie? Geef ons een seintje! Dan nemen we snel contact met je op.

Bedrijfsvelden
Adres
Hoe meer informatie je ons kan geven, hoe sneller we de juiste ruimte voor je kunnen vinden.
Door mijn e-mailadres en voorkeuren in te voeren en op bevestigen te klikken, ga ik akkoord om nieuwbrieven van Entrakt te ontvangen. Wij gebruiken deze gegevens om u nieuwsbrieven met relevante aanbiedingen en informatie te sturen.

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar een woning om in te wonen of naar een pand of kantoor, atelier, winkel of studio? Of zit je met een specifieke vraag? We helpen je graag verder!

Ook als eigenaar kan je gewoon rekenen op onze dienstverlening! Kies je voor louter facility management, bewoning, of een tijdelijk meerwaardeproject? Of heb je liever een dienstverlening-op-maat?

We adviseren je graag over je leegstaande pand en gaan samen op zoek naar een passende invulling.

Contacteer ons