fbpx Lioncity kantoren | Entrakt

Lioncity kantoren

Het nieuwe tijdelijke project in Brussel

Lioncity is het nieuwe tijdelijke project op de site van het voormalige distributiecentrum van Delhaize in Molenbeek. Het biedt plaats aan ambachten, ondernemers, sociale projecten, cultuur, sport, stadslandbouw en meer...

Maak deel uit van deze creatieve community!

Naast een aantrekkelijk publieksaanbod met cultuur, horeca en sportactiviteiten, doorweven met makersateliers en creatieve winkels, houden we een deel van Lioncity voorbestemd voor kantoren. Hier kan je al even binnenkijken in de kantoren. Deze komen in verschillende maten, van 70m² tot 310m², er is dus plaats voor iedereen! Mis deze unieke gelegenheid niet en vraag jouw plaats aan in deze binnenkort bruisende creatieve gemeenschap!

 

Vraag jouw plaats aan in Lioncity!

Een bruisende plek vol activiteit

De eerste projecten zijn al volop bezig met zich te installeren op de site. Tegelijk lopen de plaatsbezoeken met geïnteresseerden op volle toeren, zodat we er op korte termijn een bruisende plek van kunnen maken die voor iedereen wat te bieden heeft: sport- en sociale activiteiten, ateliers voor makers en kunstenaars, horeca-activiteiten, stadslandbouw, kleinhandel en kantoren.

Wordt lid van deze creatieve gemeenschap!

 

 

De site

Door zijn ligging vlakbij metrohalte Osseghem, is Lioncity vlot verbonden met de rest van Brussel. De site van het voormalige distributiecentrum heeft een binnenoppervlakte van 31.350 m² en 12.000 m² open ruimte en biedt ruimtes in alle vormen en maten: van kantoren en magazijnen tot individuele werkruimtes en plantsoenen. Ben je al nieuwsgierig? Met de link hieronder vind je Lioncity terug op de kaart!

 

Vind Lioncity op de kaart!

 

 

Het Lioncity-gebouw is eigendom van citydev.brussels en het project kan rekenen op de steun van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek.