fbpx Lioncity | Entrakt

Lioncity

Het nieuwe tijdelijke project in Brussel

Lioncity is het nieuwe tijdelijke project op de site van het voormalige distributiecentrum van Delhaize in Molenbeek. Het biedt plaats aan ambachten, ondernemers, sociale projecten, cultuur, sport, stadslandbouw en meer...

De site

Door zijn ligging vlakbij metrohalte Osseghem, is Lioncity vlot verbonden met de rest van Brussel. De site van het voormalige distributiecentrum heeft een binnenoppervlakte van 31.350 m² en 12.000 m² open ruimte en biedt ruimtes in alle vormen en maten: van kantoren en magazijnen tot individuele werkruimtes en plantsoenen. Scroll zeker verder, hieronder laten we je alvast kennismaken met de site!

 

Waar ligt Lioncity? Dat zie je hier!

Een bruisende plek vol activiteit

Momenteel bevindt het project zich nog in de opstartfase, de eerste plaatsbezoeken zijn al bezig, zodat we er op korte termijn een bruisende plek van kunnen maken die voor iedereen wat te bieden heeft: sport- en sociale activiteiten, ateliers voor makers en kunstenaars, horeca-activiteiten, stadslandbouw, kleinhandel en kantoren.

Ben je zelf op zoek naar een plek voor jouw project? Aarzel niet en vraag jouw plaats aan! (Opgelet: in deze opstartfase krijgen aanvragen van 100m² en meer voorrang. Maar vrees niet: aanvragen voor kleinere ruimtes gaan zeker niet verloren! Die bewaren we zorgvuldig voor de volgende fase!)

 

Vraag jouw plaats in Lioncity aan!

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Instagram!

 

 

Lioncity kan rekenen op de steun van citydev.brussels en van de gemeente Molenbeek.