fbpx Walstroom | Entrakt

Walstroom

Broedplaats voor creatief ondernemerschap in Aalst

Walstroom bevindt zich op de site Tragel-Zuid te Aalst, aan de oevers van de Dender en op wandelafstand van het station en het stadscentrum. Hier krijgen 7 loodsen, in afwachting van de bouw van een nieuwe stadswijk, een tijdelijke invulling als makersdistrict. Dit project dat de naam ‘Walstroom’ kreeg, biedt startende lokale ondernemers en creatievelingen een plek om op te starten en te experimenteren in een inspirerende en flexibele omgeving.

Ook voor workshops en inspirerende evenementen

Je vindt in Walstroom niet alleen werkateliers, maar ook een polyvalente exporuimte en een gezellige kantine met een ruim en zonnig terras die zich uitermate lenen tot het organiseren van creatieve en (zinnen)prikkelende evenementen zoals workshops rond ondernemen, informatiesessies en sportinitiaties, maar ook voor filmprojecties, (straat)theatervoorstellingen, enz.

Heb je zelf nog een idee voor een workshop of evenement in Walstroom? We hebben hier zeker nog de ruimte! Laat het ons weten via onderstaande contactformulier en wij nemen snel contact met u op! 

 

Bezoek onze website

Walstroom op Facebook

Walstroom op Instagram

 

© Foto’s: Wim Seghers & Peter Pernet

Inschrijven voor dit pand
Details
Units

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je je inschrijven voor dit pand? Of ontvang je liever eerst wat meer informatie? Geef ons een seintje! Dan nemen we snel contact met je op.

Bedrijfsvelden
Adres
Hoe meer informatie je ons kan geven, hoe sneller we de juiste ruimte voor je kunnen vinden.
Door mijn e-mailadres en voorkeuren in te voeren en op bevestigen te klikken, ga ik akkoord om nieuwbrieven van Entrakt te ontvangen. Wij gebruiken deze gegevens om u nieuwsbrieven met relevante aanbiedingen en informatie te sturen.

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar een woning om in te wonen of naar een pand of kantoor, atelier, winkel of studio? Of zit je met een specifieke vraag? We helpen je graag verder!

Ook als eigenaar kan je gewoon rekenen op onze dienstverlening! Kies je voor louter facility management, bewoning, of een tijdelijk meerwaardeproject? Of heb je liever een dienstverlening-op-maat?

We adviseren je graag over je leegstaande pand en gaan samen op zoek naar een passende invulling.

Contacteer ons