Magasin Centraal

Magasin Centraal is de naam voor het tijdelijke artistieke, sociale en culturele project gevestigd in het oude Actiris-gebouw in hartje Brussel. Talloze kunstenaars en architectenbureau's hebben er een onderdak gevonden. Daarnaast werd een volledige verdieping van het gebouw ingericht als co-working en meetingruimte, op het dak opende recent een rooftopbar de deuren en in de kelder ligt een heuse evenement- en feestruimte.

 

Neem alvast een kijkje op onze Facebookpagina!

 

Wenst u graag wat meer informatie? Laat het ons zeker weten! We staan u graag bij met advies op maat voor uw volgende event!

Inschrijven voor dit pand
Details
Units

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je je inschrijven voor dit pand? Of ontvang je liever eerst wat meer informatie? Geef ons een seintje! Dan nemen we snel contact met je op.

Bedrijfsvelden
Adres
Hoe meer informatie je ons kan geven, hoe sneller we de juiste ruimte voor je kunnen vinden.
Door mijn e-mailadres en voorkeuren in te voeren en op bevestigen te klikken, ga ik akkoord om nieuwbrieven van Entrakt te ontvangen. Wij gebruiken deze gegevens om u nieuwsbrieven met relevante aanbiedingen en informatie te sturen.

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar een woning om in te wonen of naar een pand of kantoor, atelier, winkel of studio? Of zit je met een specifieke vraag? We helpen je graag verder!

Ook als eigenaar kan je gewoon rekenen op onze dienstverlening! Kies je voor louter facility management, bewoning, of een tijdelijk meerwaardeproject? Of heb je liever een dienstverlening-op-maat?

We adviseren je graag over je leegstaande pand en gaan samen op zoek naar een passende invulling.

Contacteer ons