fbpx Ruime woning in de gezellige gemeente Kortemark.Vlotte verbinding met het openbaar vervoer. | Entrakt

Ruime woning in de gezellige gemeente Kortemark.Vlotte verbinding met het openbaar vervoer.

Deze mooie villa te Kortemark bulkt van de authenticiteit, is op en top in orde en klaar voor bewoning! In de living vind je een open haard en de keuken is half-uitgerust, verder zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, een nette zolder en een ruime kelder. Achter de woning ligt een mooie tuin met een zonovergoten terras.

Inschrijven voor dit pand
Details
Address
Public transports
Units
Floor
2  
Features
Lighting - Sockets 230V - Internet/TV plug - Windows - Natural Light - Sink - Toilet - Car Access
Opties

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je je inschrijven voor dit pand? Of ontvang je liever eerst wat meer informatie? Geef ons een seintje! Dan nemen we snel contact met je op.

Bedrijfsvelden
Adres
Hoe meer informatie je ons kan geven, hoe sneller we de juiste ruimte voor je kunnen vinden.
Door mijn e-mailadres en voorkeuren in te voeren en op bevestigen te klikken, ga ik akkoord om nieuwbrieven van Entrakt te ontvangen. Wij gebruiken deze gegevens om u nieuwsbrieven met relevante aanbiedingen en informatie te sturen.

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar een woning om in te wonen of naar een pand of kantoor, atelier, winkel of studio? Of zit je met een specifieke vraag? We helpen je graag verder!

Ook als eigenaar kan je gewoon rekenen op onze dienstverlening! Kies je voor louter facility management, bewoning, of een tijdelijk meerwaardeproject? Of heb je liever een dienstverlening-op-maat?

We adviseren je graag over je leegstaande pand en gaan samen op zoek naar een passende invulling.

Contacteer ons