fbpx Gratis sporten deze zomer in Hangar Sud | Entrakt

Gratis indoor sporten in de Biestebroeckwijk deze zomer!

Een leegstaande hangar, gelegen aan het Biestebroekdok in Anderlecht, krijgt vanaf 19 juli een nieuwe tijdelijke invulling onder de noemer “Hangar Sud”. De hangar wordt opnieuw opengesteld voor de buurt en zal volledig gewijd zijn aan indoorsporten. 

Op weekdagen kunnen jong en oud er zich komen uitleven van 12u. tot 18u. en tijdens het weekend al vanaf 10u. Het sportaanbod start met voetbal en badmintonnen en zal in de komende weken nog worden uitgebreid met andere indoorsporten en -activiteiten.

Hangar Sud is een samenwerking tussen Key West, BPI Real Estate, Immobel, Entrakt, Brussel Mobiliteit en vzw Biestebroek. Key West is het gemengd project van BPI Real Estate en Immobel. Het project is de sleutel in de herontwikkeling van het Biestebroekdok en wordt een scharnier dat het centrum van Anderlecht, Sint-Gillis en de wijken rond het station Brussel-Zuid met elkaar verbindt. Voor meer informatie: https://www.key-west.be/. 

De vergunningsaanvraag voor het project loopt. BPI Real Estate en Immobel stellen in tussentijd de leegstaande hangar op de site ter beschikking voor dit initiatief.